dijous, 22 de maig del 2014

Fent anglès en 3D

Bon  dia TICer's,

L'aplicació Zoobusrt que us presentàvem ahir no només es pot utilitzar com una eina molt útil perquè els alumnes creïn els seus propis llibres en 3D, sinó que també pot ser un recurs que utilitzi el professorat per presentar els continguts de les classes d'una manera més atractiva i dinàmica.

Aquest és el cas de l'experiència d'aplicació que us presentem avui, publicada per Marga Gutiérrez al blog Estuches y Pizarras, on ens mostra un llibre en 3D creat per treballar amb els alumnes en una classe d'anglès.

Podeu fer un cop d'ull a aquest exemple d'aplicació fent clic aquí. A partir d'aquí, segur que se us acudeixen idees per utilitzar aquest programa en múltiples situacions. Exploreu el funcionament del programa aquí.




2 comentaris:

  1. Doncs molt bona idea, utilitzar les TIC de manera globalitzada és una idea genial i que motiva als alumnes.
    A més sembla que aquest taurons estiguin apunt de sortir i menjar-nos!!

    ResponElimina
  2. Hola companys!

    Moltes felicitats per la feina que heu fet! El blog és molt accessible i està molt ben organitzat. El banner d'entrada és fàcil de fer i alhora original, i el fons no es fa cansat.

    El fet de tenir tants articles dóna molta professionalitat al blog, i a més, tots són de qualitat. Hi ha gadgets molt a tenir en compte i es nota que us hi heu passat estona.

    En resum, dóna gust trobar un blog innovador i creatiu i m'enduc moltes idees per completar la meva feina.

    Felicitats!

    ResponElimina