dimecres, 21 de maig del 2014

Crea un llibre en 3D!



Bona dia TICer’s!

Avui us volem recomanar un programa per aprendre a crear llibres en 3D online utilitzant l’eina Zooburst.  Es tracta d’una aplicació que permet dissenyar personatges i objectes i incloure vídeos, textos i imatges per crear obres interactives pròpies. 

Amb Zooburst podreu crear pop-ups de manera senzilla, compartir-los a la xarxa i participar en espais d’interacció amb d’altres usuaris.

Com a eina educativa, Zooburst ofereix als estudiants noves formes per explicar històries, fer presentacions, o expressar les seves pròpies idees. A més, amb una webcam instal·lada a l’ordinador ofereix la possibilitat d’experimentar qualsevol llibre Zooburst en realitat augmentada. 

Per veure un exemple podeu clicar sobre la imatge, i si desitgeu més informació de tot el que podeu fer amb aquesta aplicació podeu consultar un anàlisi més complet del programa fent clic aquí.

http://www.zooburst.com/zb_books-viewer.php?book=zb01_537b1b8ee789e

Una bona opció per entendre millor el programa és consultar l'article titulat Com crear llibres en 3D interactius, publicat al portal docente2.0, on es reflexiona sobre els usos i possibilitats que ofereix l'aplicació Zooburst, així com també s'expliquen els passos per aprendre a utilitzar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada