divendres, 2 de maig del 2014

UNA NOVA MANERA DE TREBALLAR EL COLLAGE!


Hola Ticer’s !
Si us agrada fer composicions artístiques mitjançant l’art del collage, avui esteu de sort!
L’aplicació Collage Machine 1.0 permet fer una varietat il·limitada de collage amb imatges reals de la vida quotidiana, provocant més realitat a les teves composicions.

És una bona manera de treballar la imatge, fomentar la creativitat i la originalitat de manera divertida i entretinguda, perquè així als infants els hi passin les hores volant davant d’aquesta aplicació.

Si voleu aprofundir en aquesta aplicació, us deixo l’anàlisi més detallat per tal de que pugueu submergir-vos en el món dels collage fent clic aquí.
 
http://issuu.com/tictacplastica/docs/an__lisi_collage_machine_1.0


See you soon Ticer's !
 

dijous, 1 de maig del 2014

Introduim les apps a l'escola?

Bon dia TICer’s!!!!

Avui voldira mostrar-vos un article que ha realitzat Lucía Alvarez per el blog educaontic, Pon una App en tu vida. 

En aquest article Alvarez ens mostra totes les aventatges d’utilitzar les apps en l’educació. A més ens relaciona tot el que podem treballar amb elles amb la taxonomia de Bloom, i ens dona diferens exemples i mostres d’Apps que podriem utilitzar. Espero que us agradi! Per poder llegir l’article feu clik aquí .

dimecres, 30 d’abril del 2014

Modistes per un dia!

Bona tarda TICer's,

Voleu aprendre disseny i ser modistes per un dia? Doncs no us podeu perdre l'aplicació Stitch it up.
Tot i que no podeu decidir la peça de roba a dissenyar, si podreu fer un brodat amb l'estampat que més us agradi.
El més original de tot és que s'han de seguir els passos que es segueix en un taller de costura tradicional. Primer heu de fer el patró que voleu cosir i llavors, seleccionar el color del fil, les teles i fins i tot, les vores. Per acabar-lo haureu d'utilitzar una màquina de cosir virtual, gens interactiva però molt divertida.
Nosaltres hem fet la icona del bloc però es pot fer qualsevol tipus de disseny.  I si no ho teniu gaire clar, us recomanem utilitzar l'aplicació amb els vostres alumnes o a casa amb els vostres fills i filles, els quals són capaços de sorprendre'ns sempre amb dissenys originals i creatius. Això si, es provable que també us omplin l'aula i la casa de Hello kitties i Spidermans!
A més a més, si creieu que el vostre disseny no té res a envejar als de Dior o Prada,  atreviu-vos a cosir-lo amb una màquina de veritat; potser algun dia el veurem desfilar a la passarel·la Gaudí...
Aquí us deixem l'exemple de la icona del bloc


Per saber com funciona l'aplicació teniu dos opcions, anar a l'anàlisi complet de l'aplicació que us pengem sempre a la xarxa o mirar el següent tutorial. L'hem fet nosaltres mateixos amb el programa aTube Catcher, quin nivell!

Enjoy it TICer's!

dimarts, 29 d’abril del 2014

L’ART MÉS A PROP QUE MAI !

Bon tarda Ticer’s!!!

Degut a la crisi ens hem de limitar alhora de fer viatges, activitats pel teu poble, escapades a les ciutats més properes o fins i tot, viatges per arreu del món. Per aquest motiu és una pena que deixem de poder visitar molt museus, però això s’ha acabat!

T’imagines poder visitar per dintre el museu Reina Sofía o el National Gallery de Londres? Doncs ara ja pots! Mitjançant Google Art Project, no només ho podràs fer sinó que podràs veure al màxim detall les seves obres, tal i com es detalla en el següent article.

Google Art Project recull obres dels 17 museus d’art més importants del món. Així doncs, pintures, escultures i fotografia estan reflexades al màxim detall gràcies al potent zoom que l’aplicació disposa. Paral·lelament, et permet crear galeries fotogràfiques amb les obres que més t’hagin agradat.

L’únic que has de fer és registrar-te al seu espai web, i per si teniu alguna dificultat, aquí us deixem un tutorial de guia.


És per tant, una molt bona aplicació per treballar l’art a les escoles, ja que de manera gratuïta, i sense haver-te de desplaçar, pots accedir (encara que sigui virtualment) als museus més significatius d’arreu del món.



See you soon Ticer’s!

dilluns, 28 d’abril del 2014

TIC TAC Màgia!

Bon tarda TICer’s,

Hem descobert un recurs digital genial, colAr! Us avancem que no deixarà indiferent ni al més escèptic.
Es tracta d’una aplicació de realitat augmentada per dispositius mòbils (telèfon intel·ligent o tauleta) molt fàcil d’aprendre i d’utilitzar, perfecte per utilitzar amb els més petits (i no tant petits).
L’únic que cal és imprimir la plantilla del dibuix que us agradi, pintar-lo, escanejar-lo amb l’aplicació i... MÀGIA, el dibuix cobrarà vida!
Podeu imprimir les plantilles des de la web oficial de colAR i l’aplicació, des de Google play o App Store... a cost zero! Això si, no podreu accedir a totes les plantilles existents. Però no importa, amb les que hi ha disponibles teniu suficient perquè els vostres alumnes o fills/es al·lucinin i gaudeixin amb la realitat augmentada; i combinada amb les arts plàstiques tradicionals, que més es pot demanar?  
Segur que l'utilitzareu tant bon punt us sigui possible, perquè estem convençuts que us fascinarà tant com a nosaltres. Si ho feu abans del 17 de maig, podeu anar a la jornada Aumenta.me 2014 que us vam comentar la setmana passada i compartir la vostra experiència. 
Perquè us feu una idea, us deixem un vídeo tutorial i una experiència en una escola. 


Com sempre, disposeu d’un anàlisi de l’aplicació més complet al servei en línia issuu

Do magic TICer's!