dimarts, 29 d’abril del 2014

L’ART MÉS A PROP QUE MAI !

Bon tarda Ticer’s!!!

Degut a la crisi ens hem de limitar alhora de fer viatges, activitats pel teu poble, escapades a les ciutats més properes o fins i tot, viatges per arreu del món. Per aquest motiu és una pena que deixem de poder visitar molt museus, però això s’ha acabat!

T’imagines poder visitar per dintre el museu Reina Sofía o el National Gallery de Londres? Doncs ara ja pots! Mitjançant Google Art Project, no només ho podràs fer sinó que podràs veure al màxim detall les seves obres, tal i com es detalla en el següent article.

Google Art Project recull obres dels 17 museus d’art més importants del món. Així doncs, pintures, escultures i fotografia estan reflexades al màxim detall gràcies al potent zoom que l’aplicació disposa. Paral·lelament, et permet crear galeries fotogràfiques amb les obres que més t’hagin agradat.

L’únic que has de fer és registrar-te al seu espai web, i per si teniu alguna dificultat, aquí us deixem un tutorial de guia.


És per tant, una molt bona aplicació per treballar l’art a les escoles, ja que de manera gratuïta, i sense haver-te de desplaçar, pots accedir (encara que sigui virtualment) als museus més significatius d’arreu del món.



See you soon Ticer’s!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada