divendres, 18 d’abril del 2014

Crea el teu propi conte!


Hola de nou TICer's!


No és cap secret que als nens els encanten les històries, especialment si tenen il·lustracions que criden la seva atenció. De fet, els llibres de contes no només agraden als més petits, sinó que ens acostumen a atraure a tots, siguem menuts o no tan menuts. Qui no guarda un bon record d'algun conte que ha llegit?
Llegir llibres de contes ens permet deixar volar la imaginació, ens ajuda a anar més enllà del que podem trobar entre les seves pàgines i ens transporta a un món fantàstic que només existeix a les nostres ments. Imagineu-vos si a més tenim la possibilitat de crear contes amb les nostres pròpies històries! Això és el que ens permet el programa que us presentem avui. Es diu Artisancam Picture Book Maker i és una aplicació multimèdia que es pot utilitzar a les aules com una eina perquè els alumnes creïn els seus propis contes amb il·lustracions i textos escrits. Aquest recurs amplia les possibilitats que ens oferien fins ara els contes i permet que cada nen pugui traspassar al paper les fabuloses històries que només existeixen a la seva ment.

Us animem a provar-lo amb els nens i nenes, deixeu-los imaginar i veureu quins resultats surten! Comenceu!

Si voleu veure un anàlisi d'aquesta aplicació cliqueu sobre la imatge d'exemple que teniu a continuació.


http://issuu.com/tictacplastica/docs/artisancam

Si voleu conèixer bé com funciona, només cal que mireu els vídeos que us enllacem. En el primer podreu veure pas a pas com crear el vostre propi llibre de contes i en el segon hi trobareu alguna idea per aplicar-ho a l'aula. Feu-hi un cop d'ull!