dijous, 17 d’abril del 2014

S'acosta St. Jordi....

Bona tarda TICer's,

Es comença a respirar la màgia de St. Jordi per tot arreu i això, que encara falta una setmana! 
Tohom comença a fer els preparatius pel gran dia: les botigues elaboren motius florals, les llibreries treuen la pols als best sellers d'antany, i com no, les escoles organitzen amb molt entusiasme i il·lusió la diada on tots els nens i nenes seran St. Jordis, princeses i dracs per un dia. 
Res pot fallar, però tot alhora. Per tant, sempre és bo tenir recursos sota la màniga que ens ajudin a solucionar qualsevol imprevist. Així que per aquesta raó, volem compartir amb tots vosaltres un recurs en línia molt interessant per fer Collages virtuals, amb el qual podeu fer postals de St. Jordi com hem fet nosaltres o aprofitar cadascuna de les eines que ens ofereix per donar corda a la vostra imaginació.
És una aplicació molt senzilla i semblant a qualsevol programa de dibuix que hi ha per la xarxa, però amb la diferència que s'hi poden afegir imatges predissenyades de sis temàtiques diferents. És una pena que no permeti pujar les nostres pròpies fotografies perquè les possibilitats serien moltes més, però tot i això, creiem que ofereix moltes possibilitats per crear i gaudir amb els vostres alumnes o fills i filles.  
Si voleu veure un anàlisi més exhaustiu del programa cliqueu sobre la imatge i si no voleu esperar ni un minut més per començar a remenar l'aplicació i fer Collages cliqueu aquí. No us arrepentireu!

http://issuu.com/tictacplastica/docs/avaluaciocollage

Do Collages, be happy!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada