dissabte, 5 d’abril del 2014

Un primer recurs per treballar la plàstica amb les Tic!

Bona tarda TICer's!

Després d'haver-vos llegit l'article anterior ja disposeu d'eines per fomentar la creativitat en els infants. Així doncs aquí us deixo un recurs educatiu, per tal de que pugueu treballar mitjançant pissarres digitals la plàstica.

Aquest recurs va orientat als nens de primària, i esperem que us sigui profitós!

                                                 

                                                                    CLICA AQUÍ!


See you soon TICer's!

divendres, 4 d’abril del 2014

Primer pas... fomentar la creativitat!

Bon dia TICer's!

Només llevar-nos hem trobat al facebook aquesta contra de Lluís Amiguet sobre l'entrevista de Ken Robinson a la Vanguardia.com, que tracta sobre la creativitat i de la manera com l'educació pot anar en detriment d'ella.
Creiem que la creativitat és fonamental tant per l'educació com per la plàstica així que un primer pas per endinssar-nos en el treball de la plàstica és afavorir la creativitat dels infants. Quan llegiu l'article sabreu perquè s'està estenent per les xarxes socials com la pólvora, és tota una lliçó a tenir en compte a les aules i fora d'elles!

                                                                 CREATIVITAT

Be creative TICer's!

dijous, 3 d’abril del 2014

El paradigma de les Tic

Bon dia lectors!

 La primera entrada d'aquest bloc ens agradaria dedicar-la a la importància de les Tic a l'aula, no només entès com l'assignatura de informàtica sinó com un recurs per treballar qualsevol matèria. Així doncs partint de la nostra concepció de plàstica volem canviar la idea preconcebuda on s'associa plàstica amb manualitats. Amb aquest bloc volem donar a conèixer recursos i eines digitals per tal de poder educar en l'àmbit de la plàstica.

 Us recomanem la visualització del programa Redes d'Eduard Punset, Crear escuelas del mañana on hi podreu veure un petit tastet del què ofereix el món de les Tic a l'aula.

Esperem que us agradi!! :)




Read you soon TICer's.

dimecres, 2 d’abril del 2014

Benvinguts al nostre bloc!

Com podeu veure estrenem bloc!

 Tic Tac Plàstica és un bloc creat per estudiants de magisteri: Alexandra Sans, Laia Pineda, Xavier Merino i Sandra González. Volem dirigir-lo a tothom qui vulgui introduir les TIC dins el món de les arts visuals, i que com nosaltres entén que la creació d'arts visuals es pot fer mitjançant molts recursos i tècniques. Per això, intentarem proporcionar-us totes les eines que coneixem o descobrim, mai és tard per aprendre'n de noves oi?



See you soon TICer's.