dimecres, 30 d’abril del 2014

Modistes per un dia!

Bona tarda TICer's,

Voleu aprendre disseny i ser modistes per un dia? Doncs no us podeu perdre l'aplicació Stitch it up.
Tot i que no podeu decidir la peça de roba a dissenyar, si podreu fer un brodat amb l'estampat que més us agradi.
El més original de tot és que s'han de seguir els passos que es segueix en un taller de costura tradicional. Primer heu de fer el patró que voleu cosir i llavors, seleccionar el color del fil, les teles i fins i tot, les vores. Per acabar-lo haureu d'utilitzar una màquina de cosir virtual, gens interactiva però molt divertida.
Nosaltres hem fet la icona del bloc però es pot fer qualsevol tipus de disseny.  I si no ho teniu gaire clar, us recomanem utilitzar l'aplicació amb els vostres alumnes o a casa amb els vostres fills i filles, els quals són capaços de sorprendre'ns sempre amb dissenys originals i creatius. Això si, es provable que també us omplin l'aula i la casa de Hello kitties i Spidermans!
A més a més, si creieu que el vostre disseny no té res a envejar als de Dior o Prada,  atreviu-vos a cosir-lo amb una màquina de veritat; potser algun dia el veurem desfilar a la passarel·la Gaudí...
Aquí us deixem l'exemple de la icona del bloc


Per saber com funciona l'aplicació teniu dos opcions, anar a l'anàlisi complet de l'aplicació que us pengem sempre a la xarxa o mirar el següent tutorial. L'hem fet nosaltres mateixos amb el programa aTube Catcher, quin nivell!

Enjoy it TICer's!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada