diumenge, 18 de maig del 2014

APRENDRE A TRAVÈS DE L’SMART TABLE

Hola Ticer’s!

L’entrada d’avui va dedicada a una manera nova d’aprendre a l’aula. Cada vegada més les noves tecnologies es van implantant a poc a poc en els centres educatius, tant des d'iniciatives públiques com des d'iniciatives privades. Així, la institució educativa SEK ja disposa d'una taula multitàctil anomenada SMART Table, per a alumnes d'Educació Infantil i Primària.


Es tracta d'un centre amb eines interactives que ajuden als nens a aprendre i a desenvolupar habilitats apropiades per a la seva edat. És el primer centre interactiu multiusuari dissenyat per a estudiants d'Educació Infantil, una característica que permet treballar a petits grups d'alumnes i que tots participin en les activitats. Un sistema d'aprenentatge que afavoreix la col•laboració, el debat i el consens entre els companys de treball a través d'atractius jocs visuals educatius. 

Per més informació us deixo uns vídeos que parlen sobre les SMART Table per acabar de profunditzar en el tema i qui sap? Potser us compreu una !




See you soon TICer's!

1 comentari:

  1. Quina passada!!! Cada dia em sorprenc més de tot el que som capaços d'inventar. Els hi comentaré a l'equip directiu del meu centre a veure si tinc sort i compren una pel cicle. No em deixeu mai de sorprendre, gràcies!!!!

    ResponElimina