dilluns, 5 de maig del 2014

Experiències en realitat augmentada a l'escola

Bones TICer's,

Avui us presentem diverses experiències de realitat augmentada en l'àmbit educatiu, tant per a educació infantil com per a primària. Cada vegada són més els mestres que s'aventuren a implementar activitats a l'aula fent ús d'aquesta tecnologia i que van més enllà d'utilitzar un programa o aplicació tancada i creen, juntament amb els alumnes, els continguts en realitat augmentada.

Us recomanem que consulteu l'article publicat al blog En la nube TIC que detalla algunes d'aquestes experiències enriquidores en realitat augmentada, entre les quals hi ha un projecte d'escultures en 3D.  

El projecte, que es va dur a terme al CEIP Valdespartera, a Saragossa, consistia en treballar l'escultura a través de la realitat augmentada amb una escultura representativa del barri on es trobava ubicada l'escola. Amb aquesta pràctica els alumnes van poder comprovar de prop les diferents perspectives i visions de l'obra des de diversos angles i posicions. D'aquesta manera van poder manejar i manipular l'objecte en 3D.

Per accedir a l'article i saber-ne més coses feu clic aquí
 

https://www.youtube.com/watch?v=-Evh45xnh2k


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada