diumenge, 4 de maig del 2014

Educació artística amb TIC

Bona tarda TICer's,

Treballar la plàstica amb TIC amb recursos i materials innovadors no sempre és fàcil. A vegades resulta complicat trobar nous programes que ens permetin fer amb els alumnes allò que volem. Per això avui us volem donar un cop de mà i oferir-vos les propostes que publica la mestra Lucía Alvarez en el portal Las TIC en Plástica, un recull d’idees TIC per veure l’educació artística des d’una nova perspectiva.

El portal inclou un recull de materials didàctics, opcions per crear amb apps, articles d’interès i, a més, organitza tots els continguts amb un arxiu temàtic i cronològic que facilita la cerca.


A través dels continguts del bloc i dels seus espais complementaris l’autora d’aquest portal intenta mostrar les possibilitats didàctiques que les TIC, la Web 2.0 i els dispositius mòbils ofereixen als ensenyaments artísics. Aquesta potencialitat ha augmentat amb l’aparició de nombroses aplicacions web lliures i gratuïtes, recursos multimedia online i l’accessibilitat a programes de software lliure.

Si busqueu noves idees no dubteu en fer-hi un cop d’ull! Segur que hi trobeu alguna proposta interessant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada