dissabte, 10 de maig del 2014

És temps de... eFlors!

Bon dia TICer's!

Primer de tot, no patiu que SI és cap de setmana. No hem pogut esperar a dilluns per recomanar-vos la nova aplicació per dispositius mòbils que hem descobert a través de la notícia del diari digital Gironainfo.cat, i que facilitarà la nostra visita a un dels esdeveniments més importants, si no el més, de la ciutat de Girona.
L'esdeveniment és Girona Temps de Flors i si no hi heu estat mai, us recomanem que vingueu a fer-hi una visita ja que avui comença la 55a edició. Són nou dies en els quals el barri vell de Girona queda submergit en un mar de flors, on tothom, navega de flor en flor atret per la seva bellesa.
Aquí és on l'aplicació  que us recomanàvem al principi de l'entrada agafa rellevància, ja que si voleu navegar per Girona Temps de Flors sense perdre el rumb, la necessitareu.
És una aplicació de realitat augmentada anomenada Layar, que juntament amb el servei eFlors, us ajudaran a orientar-vos per tota Girona, localitzant cada un dels patis o racons que formen part de l'exposició i... sense perdre-us! A més a més, als més curiosos us permet tenir informació a temps real sobre aquell punt floral  només escanejant-lo amb la càmera del mòbil (o tauleta).
Mireu-vos els enllaços de l'esdeveniment i del servei eFlors que així segur que us animeu a venir. Val molt la pena, no us defraudarà!

http://www.gironatempsdeflors.net/docs/revista_tempsdeflors_2014.pdfhttp://bcds.udg.edu/eflors/
  


TICer's, download Layar and... VISIT GIRONA TEMPS DE FLORS!

1 comentari: