dijous, 24 d’abril del 2014

Jornada Aumenta.me 2014



Bona tarda TICer's!

Avui us volem informar de la Jornada Aumenta.me 2014, el punt de trobada anual per a l'intercanvi d'idees, experiències, projectes i novetats de realitat augmentada en educació, que enguany se celebrarà el proper 17 de maig a Granada, concretament a la Seu de la Confederació Granadina d'Empresaris. 

Aumenta.me 2014 serà l'aparador de les millors experiències educatives augmentades, amb tallers i una sala d'exposicions on els principals proveïdors de solucions per a l'educació mostraran els seus serveis i productes. Es tracta d'una gran oportunitat per poder dialogar amb els protagonistes de les experiències, presenciar demostracions i entrar en contacte amb els principals artífexs del sector de la realitat augmentada en educació. 

Al llarg de la jornada el públic assistent tindrà la oportunitat de participar en diferents tallers, intercanviar idees i assistir a conferències com les dedicades a les Google Glass en l'àmbit de l'ensenyament o la utilització de la realitat augmentada com a eina educativa als museus, entre d'altres.

La realitat augmentada permet esborrar a línia de separació existent entre el que és real i el que és virtual, creant una realitat enriquida a la qual s'afegeix contingut digital (text, imatge, àudio, vídeo...) al nostre entorn en temps real. Actualment aquesta tecnologia s'aplica a una gran diversitat d'àmbits, entre els quals hi ha l'educació, on pot aportar un gran valor. La pròpia naturalesa d'aquesta tecnologia, que proporciona una major informació sobre el món real i permet representar i entendre millor conceptes complexes, fa que la realitat augmentada sigui una valuosa eina en l'àmbit educatiu.

Podeu consultar el programa de la jornada i obtenir més informació aquí.


















1 comentari:

  1. Una llàstima que sigui tant lluny, una trobada interessant de poder assistir.

    ResponElimina