divendres, 25 d’abril del 2014

EduBook3D, el llibre digital de l'editorial Vicens Vives


Bones TICer's,


Avui us volem donar a conèixer l'Editorial Vicens Vives Digital, que presenta el seu nou projecte digital: l'EduBook3D. Es tracta d'un llibre digital que permet seguir la tendència de l'uLearning, és a dir, l'aprenentatge des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. És un producte pioner en educació, basat totalment en HTML5 i permet accedir als llibres d'aquesta editorial en format digital. 

http://www.educaciontrespuntocero.com/wp-content/uploads/2014/04/vivensvives_E.jpgD'aquesta manera el professor pot disposar dels continguts, pot fer anotacions o corregir i qualificar les activitats obertes. Per als alumnes també ofereix avantatges perquè permet subratllar, prendre notes, afegir enllaços i realitzar activitats sense necessitat d'internet, de manera que quan tenen connexió a la xarxa poden sincronitzar la informació al núvol i treballar amb les dades introduïdes des de qualsevol dispositiu.





Per obtenir més informació de com funciona podeu consultar el següent vídeo, que també podeu veure a la web de l'editorial.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada