dijous, 15 de maig del 2014

Realitat augmentada a l'aula



Hola de nou TICer’s,

Avui us suggerim que feu un cop d’ull a un article molt complet de canalTIC.com centrat en la realitat augmentada, una tecnologia que poc a poc es va incorporant a diversos àmbits de la via quotidiana, inclòs l’àmbit educatiu. En aquest article s’expliquen molts detalls de la realitat augmentada i s’aporta informació d’interès sobre el seu ús educatiu.

La realitat augmentada és una visió d’un entorn físic del món real a través d’un dispositiu  perquè es mostri en temps real juntament amb una capa addicional d’elements virtuals. A diferència de la realitat virtual, no es tracta de substituir la realitat física, sinó que se situïn a la vista del món real diversos elements informatius de tipus multimèdia: textos, imatges, models 3D, vídeos, àudios, animacions, etc.

Si voleu saber més coses sobre la realitat augmentada, conèixer quins elements requereix, els tipus de tecnologia que utilitza, les aplicacions que hi ha, com crear i visualitzar models en 3D i també alguns usos en l’àmbit educatiu, com el que us mostrem en el vídeo que hi ha a continuació.

Per consultar l’article complet sobre realitat augmentada publicat a canalTIC.com feu clic aquí.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada